Fanshop
Fanshop
aankomst-7

Feyenoord zet voet in zonnig Oostenrijk

De Feyenoord-selectie heeft maandag voet gezet op Oostenrijkse grond. Het Transavia-toestel met daarin aan boord onder meer de selectie en staf van de Rotterdamse club landde rond kwart voor drie ’s middags op de luchthaven van Innsbruck, na een zorgeloze vlucht van nog geen vijf kwartier. Na het afhalen van alle bagage ging de reis per bus verder naar Seefeld, waar Feyenoord tot en met komende maandag verblijft.

Bij het verlaten van het vliegtuig visten een aantal Feyenoorders direct hun mobiele telefoon uit hun zak, om beelden te maken van het fenomenale uitzicht. Het vliegveld van Innsbruck ligt midden in de Alpen en wordt omringd door enkele reusachtige bergtoppen. De strakblauwe lucht erboven – bij aankomst in Innsbruck scheen de zon volop en lag de temperatuur rond de dertig graden Celsius – maakte het plaatje compleet.

Kuyt populair
Enkele uren eerder waren veel telefoons gericht op Dirk Kuyt. De blonde Katwijker, die afgelopen donderdag bij zijn eerste training op grootse wijze werd onthaald door het legioen, bleek ook in het zuiden van het land mateloos populair. Op Eindhoven Airport werd hij om de haverklap aangeklampt door andere reizigers, die hun kans schoon zagen om met de 104-voudig international op de foto te gaan.

Eerste training
Voor Feyenoord staat maandagavond direct de eerste training in Oostenrijk op het programma. De selectie van hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst stapt om 19.00 uur het veld op. De aanvangstijden van de overige oefensessies van deze week zullen per dag via onder meer deze website worden gecommuniceerd.

Volg Feyenoord in Oostenrijk
Ook via de officiële social media kanalen zullen zeer regelmatig updates verschijnen van het verblijf van Feyenoord in Oostenrijk. Volg de selectie van Van Bronckhorst op de voet via Twitter (www.twitter.com/Feyenoord), Facebook (www.facebook.com/Feyenoord) en Instagram (www.instagram.com/feyenoord.rotterdam). Behalve het laatste nieuws worden hier de leukste foto’s en video’s gedeeld.