Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord zet voet in Kroatië

Feyenoord heeft woensdag aan het einde van de ochtend voet gezet in Kroatië. Rond kwart voor twaalf landde het vliegtuig met daarin onder meer de selectie en staf van de Rotterdamse club na een vlucht van ruim anderhalf uur op de luchthaven van Rijeka, de stad waar donderdagavond de wedstrijd wordt gespeeld in de groepsfase van de Europa League.

Aan het einde van de vlucht was er, met name door de harde wind boven de bergen, sprake van flinke turbulentie. Desondanks werd het toestel even later veilig aan de grond gezet, waarna de 20-koppige Feyenoord-selectie de reis per bus kon vervolgen naar het hotel waar de ploeg gedurende de Europese trip zal verblijven.

Bij aankomst in Rijeka, een plaats in het westen van het land en gelegen aan de Adriatische Zee, was het zonnig en lag de temperatuur rond de zeventien graden Celsius.

Feyenoord werkt woensdagavond om 19.00 uur de afsluitende training af in de aanloop naar het duel met HNK Rijeka. De oefensessie vindt plaats in het Kantrida stadion, de thuishaven van de Kroatische tegenstander, en wordt voorafgegaan door een persconferentie. Trainer Fred Rutten en Terence Kongolo zullen dan vooruitblikken op het duel van donderdagavond.