Fanshop
Fanshop
Feyenoord-PSV-29

Feyenoord zet knop om voor belangrijk bekerduel

Veel tijd om stil te staan bij de thuisnederlaag tegen PSV van zondag is er niet voor Feyenoord. Aanstaande woensdag wacht de cruciale wedstrijd tegen Willem II, met als inzet een plaats in de finale van de TOTO KNVB Beker.

Voorbereiding
Feyenoord heeft twee dagen om toe te werken naar de halve finale. Zowel maandag alsĀ dinsdag traint het team besloten ter voorbereiding op de wedstrijd van woensdagavond, die om 20:45 uur begint in De Kuip. Op weg naar woensdag moet onder meer duidelijk worden of hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst kan beschikken over Sven van Beek en Steven Berghuis. Van Beek miste PSV-thuis wegens knieklachten, terwijl Berghuis zondag halverwege uitviel met een bovenbeenblessure.

Prijs
Bij winst woensdag blijft Feyenoord in de race voor de tweede prijs van dit seizoen, nadat begin augustus de Johan Cruijff Schaal al werd veroverd. De winnaar van het bekertoernooi van dit jaar krijgt een Gouden Beker, ter ere van de honderdste editie van het toernooi.

Steun het team
Op jacht naar een finaleplaats hoopt Feyenoord op maximale support van het legioen. Wil jij er woensdag bij zijn en het team steunen bij deze belangrijke bekerwedstrijd? Koop dan nu je kaarten via www.feyenoord.nl/ticketshop.