Fanshop
Fanshop
visual_uefa_loting_logos

Feyenoord zet in op maximaal aantal kaarten Europese uitduels

Feyenoord zal zich maximaal inzetten om voor de Europese uitwedstrijden van dit seizoen zoveel mogelijk kaarten beschikbaar te krijgen voor supporters. De club treedt de komende periode hierover in overleg met de ontvangende clubs (Manchester United, Fenerbahçe en Zorya Luhansk) en lokale autoriteiten. De beschikbare kaarten worden in principe aangeboden aan uitkaarthouders en seizoenkaarthouders.

Omdat Feyenoord nog in gesprek moet gaan met Manchester United, Fenerbahçe en Zorya Luhansk, kan in dit stadium nog geen concrete informatie per uitwedstrijd worden verstrekt. De club hoopt uiterlijk eind volgende week meer te kunnen melden over het uitduel met Fenerbahçe op donderdag 29 september en vervolgens de kaartverkoop voor die wedstrijd te kunnen opstarten. Informatie wordt zodra bekend gepubliceerd op deze website.

Hoewel Feyenoord streeft naar zoveel mogelijk uitkaarten, geldt voor de Europese uitduels het voorbehoud dat bepaalde omstandigheden de club ertoe kunnen dwingen haar beleid ten aanzien van de kaartverkoop aan te passen. De randvoorwaarden voor elke wedstrijd worden bepaald door de ontvangende club en lokale autoriteiten.