Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Kameraadje%201

Feyenoord zet 25.000ste Kameraadje in het zonnetje

Feyenoords Juniorclub Kameraadjes heeft vorige week haar 25.000ste lid mogen verwelkomen. Daarmee heeft de officiële Juniorclub van Feyenoord en de Supportersvereniging voor supporters tot en met 14 jaar oud een nieuwe mijlpaal bereikt. De zevenjarige Neel Boting uit Voorburg gaat de boeken in als het 25.000ste Kameraadje en Feyenoord bezorgde haar als beloning de dag van haar leven.

Daar stond ze dan, als meisje van 7 jaar oud voor het eerst in dat overweldigende stadion. Via de magische spelerstunnel mocht Neel samen met haar ouders het veld van De Kuip betreden, waar mascotte Coentje al stond te wachten met een aantal grote cadeaus. Eerst waren er bloemen en ballonnen, terwijl de jonge Feyenoord-supporter ook een tas kreeg met allerlei kleine verrassingen. De lach op het gezicht van Neel werd nog groter toen Coentje haar het nieuwe uitshirt van Feyenoord cadeau deed, bedrukt met haar lievelingsnummer 10.

Zo werd het een dag om nooit te vergeten voor Neel, die de hoop uitsprak snel te mogen terugkeren in De Kuip en dan ook een wedstrijd van Feyenoord te kunnen bezoeken. Woorden die haar vader, die al zo’n dertig jaar naar het stadion gaat, als muziek in de oren klonken.

Kameraadjes Magazine
Afgelopen week is bij alle leden van de Juniorclub het nieuwe Kameraadjes Magazine op de mat gevallen. Het magazine is de opvolger van de Kameraadjes Krant, alleen dan dubbel zo dik en opgemaakt in een handig formaat en in de nieuwe huisstijl van de Juniorclub. De eerste editie van het Kameraadjes Magazine – het laatste nummer van dit seizoen – staat boordevol leuke verhalen over Feyenoord. Zo is er volop aandacht voor de terugkeer van Dirk Kuyt naar Feyenoord, geeft Rick Karsdorp antwoord op elf vragen, vertelt supporter Noa (bekend van het populaire televisieprogramma The Voice Kids) over zijn liefde voor Feyenoord en zet de redactie alle weetjes over de nieuwe website van Kameraadjes op een rijtje.

Word lid!
Als lid van Kameraadjes groei je op met je favoriete club en sta je dicht bij jouw Feyenoord-helden. Bovendien ontvang je vijf keer per jaar het Kameraadjes Magazine en kun je elk seizoen gratis naar een thuiswedstrijd. Nog geen lid? Sluit je dan nu aan bij de ruim 25.000 andere Kameraadjes! Meer informatie via http://www.feyenoord.nl/kameraadjes/feyenoord-juniorclub/word-nu-lid