Fanshop Bestel nu Tickets
Fanshop Bestel nu Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord – Willem II uitverkocht

Voor de eerstvolgende thuiswedstrijd van Feyenoord in de Eredivisie zijn alleen nog kaarten verkrijgbaar via Ticket Exchange. De reguliere kaarten voor het duel met Willem II (zondag 8 maart, 14:30 uur) zijn uitverkocht.

Feyenoord Ticket Exchange
Wie er over twee weken alsnog bij wil zijn, kan kijken op Feyenoord Ticket Exchange. Seizoenkaarthouders die niet in de gelegenheid zijn Feyenoord – Willem II te bezoeken, kunnen hun kaart daar aanbieden en zo hun medesupporters in staat stellen alsnog naar de wedstrijd te gaan.

Halve finale KNVB Beker
Feyenoord treft Willem II drie dagen na de thuiswedstrijd in de halve finale tegen NAC Breda. Deze bekerwedstrijd op donderdag 5 maart meemaken in De Kuip? Bekijk hier alle informatie over de kaartverkoop en wanneer jij kaarten kan (bij)bestellen.

Overige thuisduels
Feyenoord speelt dit seizoen ook nog thuis tegen VVV-Venlo, FC Groningen en Vitesse. Kaarten bestellen voor deze wedstrijden? Dat kan hier. De kaartverkoop voor de Klassieker op zondag 22 maart is nog niet gestart. Informatie hierover volgt via de officiële clubkanalen.

  • #feywil