Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
IMG_7547

Feyenoord - Willem II gaat door

De bekerwedstrijd tussen Feyenoord en Willem II van aanstaande woensdag 28 februari (20:45 uur) gaat door. Dat is de uitkomst van een overleg dat dinsdagmiddag heeft plaatsgevonden tussen Feyenoord, Willem II en de KNVB. De beslissing is genomen op basis van de huidige weersvoorspellingen. Die geven aan dat de gevoelstemperatuur woensdagavond niet onder de -15 graden Celsius komt, de gevoelstemperatuur die de KNVB als grens aanhoudt voor een eventuele afgelasting.

Gratis warme chocolademelk en handwarmers
Supporters die woensdag de kou trotseren om Feyenoord in de halve finale van het KNVB bekertoernooi te steunen, ontvangen als blijk van waardering zowel een gratis beker warme chocolademelk als een gratis setje handwarmers van Feyenoord. De handwarmers kunnen direct in de handen gehouden worden, maar werken ook in broekzakken, jaszakken en (het beste) in handschoenen.

Advies
Feyenoord adviseert supporters die woensdagavond naar De Kuip komen het volgende:

  • Kleed je (extra) warm aan
  • Drink geen alcohol, maar vooral warme dranken
  • Houd jezelf warm door in beweging te blijven

Mochten de weersvoorspellingen enorm verslechteren, dan kan de wedstrijd morgenochtend alsnog worden afgelast. Dit is echter niet de verwachting.

Kaartverkoop Feyenoord - Willem II
Iedere supporter, inclusief seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes, kan vier kaarten kopen voor het duel met de Tilburgers. Bestel je kaarten nu snel via www.feyenoord.nl/ticketshop, waar ook meer te vinden is over de nog beschikbare vakken voor Feyenoord – Willem II.