Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord werkt met internationals toe naar zaterdag

Feyenoord heeft zich donderdag verder voorbereid op de hervatting van de competitie, aanstaande zaterdag tegen FC Dordrecht. Tijdens de ochtendtraining op een koud Varkenoord kon trainer Fred Rutten weer beschikken over Jordy Clasie, Kenneth Vermeer en Karim El Ahmadi, die eerder deze week nog ontbraken wegens interlandverplichtingen. Luke Wilkshire en Elvis Manu meldden zich vanwege blessures niet op het trainingsveld.

De in totaal 24 spelers die wel aanwezig waren op Varkenoord, werden door Rutten in twee groepen verdeeld. Vervolgens lag de focus aan de beide zijdes van het veld op het trainen van standaardsituaties. Later namen deze twee teams het tegen elkaar op in een groot partijspel van elf tegen elf, waarmee de oefensessie na bijna twee uur werd afgesloten.

De selectie van Rutten werkt deze week toe naar de pittige periode die komen gaat, met behalve de komende wedstrijd tegen Dordrecht ook onder meer de duels met Sevilla FC (donderdag, Europa League) en PSV (volgende week zondag in Eindhoven). Tegen de huidige hekkensluiter in de Eredivisie hoopt Feyenoord de aansluiting met de bovenste plaatsen op de ranglijst te behouden, terwijl de ploeg in die wedstrijd voor de zevende achtereenvolgende keer ongeslagen kan blijven in de competitie. Rutten kan daarbij in elk geval niet beschikken over aanvoerder Clasie, die zaterdag een schorsing van één duel uitzit.

Feyenoord kan in de thuisduels met Dordrecht en Sevilla, de huidige koploper in groep G van de Europa League, de steun van haar legioen goed gebruiken. Voor beide wedstrijden zijn nog kaarten beschikbaar en geldt een vrije verkoop. Kijk voor alle kaartverkoopinformatie of om jezelf direct te verzekeren van een plek in het stadion op www.feyenoord.nl/tickets