Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord start nieuwe seizoen in derde voorronde Europa League

De Europese campagne van Feyenoord in het seizoen 2019-2020 start in de derde voorronde van de Europa League. Het moment van instromen is definitief, nu Ajax zondag ten koste van Willem II de KNVB Beker heeft veroverd.

Als bekerwinnaar krijgt Ajax een ticket voor de derde voorronde van de Europa League. Omdat de Amsterdammers in de Eredivisie al zeker zijn van minimaal een plek in de voorronde van de Champions League, neemt Feyenoord het ticket voor de Europa League als nummer drie op de ranglijst over.

De wedstrijden in de derde voorronde van de Europa League worden in het seizoen 2019-2020 afgewerkt op donderdag 8 en 15 augustus. Feyenoord weet na loting op maandag 22 juli wie de tegenstander is in de eerste Europese wedstrijden van de nieuwe voetbaljaargang.

Indien Feyenoord de derde voorronde doorkomt, plaatst de ploeg zich voor de play-offronde van het toernooi, waarvan de wedstrijden worden gespeeld op donderdag 22 en 29 augustus. De winnaars van de play-offronde plaatsen zich voor de groepsfase van de Europa League.