Fanshop
Fanshop
Feyenoord-PEC-16

Feyenoord – Vitesse uitverkocht

De laatste thuiswedstrijd van Feyenoord van dit kalenderjaar wordt gespeeld in een uitverkochte Kuip. Ook de onlangs extra beschikbaar gekomen kaarten voor het duel met Vitesse op zaterdag 17 december zijn verkocht.

Aanvankelijk was Feyenoord – Vitesse eind oktober al uitverkocht. De Arnhemmers namen echter niet alle beschikbare kaarten af, waardoor deze opnieuw in de verkoop konden voor Feyenoord-supporters.

Vitesse-thuis is voor Feyenoord de laatste competitiewedstrijd van de eerste seizoenshelft. Het duel begint volgende week zaterdag om 19:45 uur.

Viagogo
Kan je als seizoenkaarthouder niet naar Feyenoord – Vitesse? Bied dan jouw seizoenkaart aan bij viagogo. Op deze manier bied je andere supporters de kans alsnog een kaart te kopen voor deze wedstrijd. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten op www.feyenoord.nl/viagogo.

Feyenoord – ADO Den Haag
Voor de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag op woensdag 14 december zijn nog kaarten verkrijgbaar. Steun jij het team in de strijd om een plek in de kwartfinale van het bekertoernooi? Koop je kaart via www.feyenoord.nl/ticketshop.