Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Historie
110_nieuwsbericht

Feyenoord viert 110-jarig bestaan

Feyenoord is jarig! De club bestaat vandaag precies 110 jaar en dat is natuurlijk een prachtige reden om er een feestelijke dag van te maken. Het jubileum van Feyenoord wordt vandaag met de supporters gevierd tijdens de jaarlijkse Open Dag in De Kuip en vanavond met de theatershow ‘Feyenoord 110 jaar’ in het Oude Luxor Theater, maar óók online.

110 dagen historische video's
Zo werd onderstaande video, waarin de hoogtepunten uit de geschiedenis te zien zijn, vanochtend gedeeld op de social media kanalen. De video vormt de aftrap van een reeks van 110 dagen, waarin supporters een digitale reis door de rijke clubgeschiedenis kunnen maken. Aan een speciale afspeellijst op YouTube wordt elke dag een historische video toegevoegd, vanaf de oprichting in 1908 tot het heden. Abonneer je je op deze afspeellijst, dan mis je niets van alle hoogtepunten uit het mooie verleden van Feyenoord.

Liveblog
Kun je vandaag niet naar de Open Dag komen? Vanaf 10:00 uur kun je via het liveblog op Feyenoord.nl en via de Feyenoord App alles volgen wat er in en rondom De Kuip gebeurt. Foto's, video's en livestreams (onder andere van de volledige theatershow); je mist helemaal niets van deze feestelijke dag!