Fanshop
Fanshop
nieuwsbericht

Feyenoord verwelkomt 30.000ste seizoenkaarthouder

Drie dagen na de laatste wedstrijd van het seizoen 2015-2016 heeft Feyenoord een mooie mijlpaal bereikt voor het komende seizoen. Vandaag (woensdag) verwelkomde de club de 30.000ste seizoenkaarthouder voor 2016-2017. Dat deze grens twee weken eerder wordt gepasseerd dan vorig jaar, toont andermaal de grote loyaliteit en trouw van het legioen aan.

Datzelfde legioen werd zondagmiddag na afloop van het duel met N.E.C. door de spelers en staf uitgebreid bedankt voor de steun tijdens het afgelopen seizoen. Tijdens de ereronde door De Kuip droegen zij de KNVB beker met zich mee, die mede dankzij de support van het legioen werd veroverd. Tijdens elke thuiswedstrijd in het bekertoernooi was De Kuip namelijk uitverkocht. In totaal speelde de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst dit seizoen 21 keer in een uitverkochte Kuip.

Profiteer van vroegboekprijs
Wil jij volgend seizoen verzekerd zijn van je eigen vaste plek in De Kuip? Volg dan het voorbeeld van 30.000 medesupporters en vraag een seizoenkaart aan via www.feyenoord.nl/seizoenkaart! Tot en met zondag 15 mei 2016 aanstaande profiteer je nog van de vroegboekprijs (de standaardprijs van seizoen 2015-2016 minus vijf procent).

Ook het verlengen van je seizoenkaart is nog mogelijk; je hebt alleen geen recht meer op plaatsbehoud en voorrang op een eventuele verplaatsing. Het verlengen van je seizoenkaart kan eveneens via www.feyenoord.nl/seizoenkaart.