Fanshop
Fanshop
fey-ajax-06

Feyenoord verwelkomt 30.000ste seizoenkaarthouder

Feyenoord heeft een nieuwe mijlpaal bereikt in het aantal verkochte seizoenkaarten 2015-2016. De club verwelkomde dinsdag de 30.000ste seizoenkaarthouder voor de komende voetbaljaargang, waarmee er zo’n tweeduizend seizoenkaarten méér verkocht zijn dan vorig jaar om deze tijd. Hiermee blijkt andermaal de grote loyaliteit van het trouwe legioen, nadat het huidige seizoen door de uitschakeling in de play-offs om Europees voetbal een teleurstellend einde kreeg.

30.000ste seizoenkaarthouder
René Jonkerman had de eer om de boeken in te gaan als Feyenoords 30.000ste seizoenkaarthouder voor het aankomende seizoen. Waar de supporter uit Rossum voorgaande jaren alleen de grote wedstrijden bezocht, is hij komend seizoen op vak O verzekerd van een vaste stek in het stadion. ‘Ik heb me laten overhalen door enkele medesupporters die al langer een seizoenkaart hebben’, glimlachte Jonkerman, die van Feyenoord als bedankje voor zijn seizoenkaartaanvraag een exemplaar van het nieuwe uitshirt kreeg aangeboden.

Hoewel het seizoen van Feyenoord afgelopen zondag eindigde in mineur, heeft Jonkerman vertrouwen in de nabije toekomst van de club. ‘Voor een deel is dat gebaseerd op Giovanni van Bronckhorst, met wie er na de zomer een echte Feyenoorder aan het roer staat. Het mislopen van Europees voetbal is vervelend, maar heeft als voordeel dat de selectie zich volledig kan focussen op de competitie. Bovendien zit het dankzij het grote aantal verkochte seizoenkaarten ook komend seizoen wel goed met de steun van het legioen.’

Beschikbaarheid vakken
Nieuwe seizoenkaarthouders dienen rekening te houden met een beperkte beschikbaarheid van vakken. Op www.feyenoord.nl/seizoenkaart is een overzicht te vinden van welke vakken er nog beschikbaar zijn. Ook nu geldt dat alle aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Speciale jeugdkorting op alle vakken
Vanaf seizoen 2015-2016 wordt op alle vakken een speciaal tarief aangehouden voor supporters tot 18 jaar. Iedereen die is geboren op of na 1 juli 1998, ontvangt een korting van 20% op de seizoenkaartprijs. Uitzondering hierop zijn de vakken waarop al (meer) korting gegeven wordt aan jonge supporters, namelijk de gezinsvakken (CC, DD, F, H, OO, P en PP ) en de vakken W1-4, Z1-Z4 en ZIB en YIB.

Simpel verlengen of aanvragen
Een seizoenkaart verlengen of aanvragen kan op www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Als je ook graag uitwedstrijden van Feyenoord wilt bezoeken en nog niet in het bezit bent van een uitkaart, dan kun je deze direct aanvragen.