Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Seizoenkaart%202018-2019

Feyenoord verkoopt 32.000 seizoenkaarten 2018-2019

Feyenoord is gisteren (zondag) gestopt met de verkoop van seizoenkaarten voor 2018-2019. De hierbij vastgestelde grens is bereikt. Nadat alle supporters op de wachtlijst de afgelopen anderhalve week de mogelijkheid hebben gekregen om een seizoenkaart aan te vragen, is de teller gestopt bij liefst 32.000 seizoenkaarten.

Losse kaarten
De capaciteit van De Kuip bevat ruim 47.000 plaatsen, waarvan er ongeveer 37.000 beschikbaar zijn voor de verkoop aan supporters. Bij het aantal van 32.000 seizoenkaarthouders zijn er voor de thuiswedstrijden dus gemiddeld nog zo’n 5.000 kaarten beschikbaar voor de losse verkoop.

De overige plaatsen in het stadion zijn beschikbaar voor uitsupporters (inclusief buffervakken), aandeelhouders van Stadion Feijenoord, het zakelijke segment (Business Unit- en Seathouders), leden van Sportclub Feyenoord en medewerkers van Feyenoord.

Persoonlijk bericht
Alle supporters die afgelopen twee weken een seizoenkaart hebben aangevraagd, ontvangen medio juni persoonlijk bericht van Feyenoord. Zij zijn komend jaar verzekerd van een vaste plek in De Kuip.

Start losse kaartverkoop
Begin juli zal naar verwachting de losse kaartverkoop van alle thuiswedstrijden in de eerste seizoenshelft van het Eredivisieseizoen 2018-2019 van start gaan (met uitzondering van de thuisduels met Ajax en PSV).

Wil jij gegarandeerd voorrang op de kaartverkoop? Word dan nu lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (leeftijd 12 t/m 14 jaar) en ervaar naast het voordeel van voorrang op kaartverkoop nog tal van andere structurele en exclusieve voordelen.