Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord Academy
fea9e5e5ee437aa85f56ac67b8f0cdd1_2000_2000.JPG

Feyenoord verhuurt Wehrmann aan FC Luzern

Jordy Wehrmann maakt het huidige voetbalseizoen af in Zwitserland. De 21-jarige middenvelder van Feyenoord Onder 21 komt de komende maanden op huurbasis uit voor FC Luzern, dat uitkomt in de Zwitserse Super League. 

Sinds afgelopen zomer behoort Wehrmann, die vanaf zijn zevende alle jeugdelftallen van Feyenoord Academy doorliep, tot de selectie van Feyenoord Onder 21. Door de coronamaatregelen speelde dat team slechts een handvol wedstrijden. Op uitnodiging sloot Wehrmann vervolgens aan bij Feyenoord 1. De afgelopen maanden deed hoofdtrainer Dick Advocaat regelmatig in de slotfase van wedstrijden een beroep op de behendige middenvelder, waaronder in de met 3-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen PSV van afgelopen zondag.

‘Een mooi avontuur voor Jordy,’ aldus Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord. ‘Dit seizoen heeft hij al de nodige minuten mogen maken als invaller bij Feyenoord 1 én mee kunnen trainen met de eerste selectie. Voor een getalenteerde, hardwerkende middenvelder als Jordy is het echter goed om nog meer wedstrijden te spelen en daarin zijn kwaliteiten te laten gelden. Daar krijgt hij de kans voor in Luzern.’