Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1
aa9db605e6896c931a7b940b343da5d5_2000_2000.jpg

Feyenoord-vakantiehuis op Droompark geopend

Jan Boskamp en Gerard Meijer hebben een speciaal Feyenoord-vakantiehuis geopend op het Droompark in Bad Hoophuizen in Hulshort. Alles in het huis, dat zelfs een vitrinekast met diverse Europese modelprijzen heeft, ademt de club en is een walhalla voor de Feyenoord-supporter.

Droomparken en Feyenoord zullen er in nauwe samenwerking voor zorgen dat het Feyenoord-vakantiehuis wordt ingezet om mensen die het echt verdienen te verrassen en te verwennen met een paar dagen weg op het Droompark. Daarnaast is het in sommige periodes ook gewoon te huur. ‘Wij zijn trots dat we in samenwerking met Feyenoord dit huis hebben kunnen verwezenlijken,’ zegt Marco Budding, directeur marketing van Droomparken.

Beschikbaar voor supporters
Budding: ‘Regelmatig zal er een vakantie in te winnen zijn, maar we zullen ook diverse supporters verrassen met een vakantie in het Feyenoord-vakantiehuis. Omdat het interieur zo uitgesproken is verwachten wij natuurlijk dat echte Feyenoord-supporters het leuk vinden om te boeken, dus soms zal hij ook in de verhuur komen.’

‘Het Feyenoord-vakantiehuis is een prachtig voorbeeld van de samenwerking tussen Droomparken en Feyenoord,’ vult Feyenoords commercieel directeur Mark Koevermans aan. ‘Het meest unieke eraan vind ik dat we het vakantiehuis een groot deel van het jaar maatschappelijk zullen inzetten om bijvoorbeeld loyale vrijwilligers of supporters die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, te verrassen met een vakantie.’

Gras en stadionlampen
Overal in het huis zijn foto’s, shirts en andere Feyenoord-gerelateerde zaken te vinden. In de slaapkamer waant de supporter zich in De Kuip met gras onder zijn voeten en de aanblik van de stadionlampen op het plafond. Blikvanger is de vitrinekast met de niet van echt te onderscheiden replica van de KNVB Beker uit het seizoen 2015-2016. Daarnaast staan de Johan Cruijff Schaal uit 2017 en een modelversie van de gewonnen UEFA Cups van 1974 en 2002 evenals een modelversie van de Europacup 1. Deze prijzen zijn speciaal voor deze gelegenheid geleend vanuit het Feyenoord Museum.

De eerste gelukkigen nemen komende week al hun intrek voor een weekend of een mid-week, maar Jan Boskamp had - samen met clubambassadeur Gerard Meijer - de eer om het vakantiehuis te openen. Boskamp is momenteel samen met John de Wolf te zien in een filmpje (‘Lappie, John?’) voor Feyenoords hoofdpartner Droomparken. De twee bekende oud-spelers van Feyenoord verblijven in het filmpje samen in een recreatiewoning bij Droomparken, waarbij uiteraard de barbecue niet ontbreekt (zie hieronder).

Foto's: Theo Beumer