Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
header_vaderdag

Feyenoord Vaderdagarrangement uitverkocht

Het unieke Feyenoord Vaderdagarrangement is uitverkocht. Dat betekent dat met Vaderdag op zondag 21 juni aanstaande zo’n tweehonderd vaders en kinderen gebruik maken van een exclusief arrangement in De Kuip, met onder meer een ontbijt- of lunchbuffet en een clinic op het veld. Legioenleden en leden van Feyenoords Juniorclub Kameraadjes hadden tot en met komende donderdag voorrang op de kaartverkoop. Daar werd dusdanig veel gebruik van gemaakt, dat er inmiddels geen plaatsen meer beschikbaar zijn.

Het arrangement start met een uitgebreid vaderdagontbijt of -lunch in brasserie De Kuip Eten en Drinken en wordt afgesloten met een voetbalclinic op het veld. De clinic wordt gegeven onder leiding van oud-spits en hoofdtrainer van Feyenoord Soccer Schools Mike Obiku. Deelnemers betreden via de magische spelerstunnel het veld, dat normaal gesproken enkel toegankelijk is voor de eerste selectie van Feyenoord.

Nog geen lid van Het Legioen? Sluit je aan bij ruim 40.000 andere supporters via www.feyenoord.nl/legioen. De Juniorclub Kameraadjes is er voor supporters tot en met 14 jaar. Kijk voor alle informatie over de officiele Juniorclub of om direct lid te worden op www.kameraadjes.nl.