Fanshop
Fanshop
Gio%20Feyenoord%20TV%2027-07

Feyenoord TV trapt seizoen af met Van Bronckhorst

Giovanni van Bronckhorst komt donderdagavond (vanavond) uitgebreid aan het woord in de eerste uitzending van Feyenoord TV van het nieuwe seizoen. In het clubprogramma, dat om 18:45 wordt uitgezonden op FOX Sports 5, blikt Feyenoords hoofdtrainer in een exclusief interview terug op de eerste weken van de voorbereiding en vooruit naar de openingswedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Real Sociedad.

Het interview met Van Bronckhorst maakt deel uit van een extra lange uitzending die 25 minuten duurt. Ook volgende week maakt Feyenoord TV één uitzending van die lengte, voordat op maandag 7 augustus de dagelijkse cyclus uitzendingen (van 15 minuten per aflevering) weer van start gaat. 

Terugblik op voorbereiding
Naast een gesprek met de trainer is een interview te zien met Jens Toornstra, die vertelt hoe hij de eerste weken van de voorbereiding heeft beleefd. Verder wordt in de eerste uitzending onder meer teruggeblikt op de eerste oefenwedstrijden, het trainingskamp in Oostenrijk en de transferzomer, waarin de club diverse nieuwe spelers mocht verwelkomen in De Kuip. Om alvast in de stemming te komen voor de openingswedstrijd heeft Feyenoord TV bovendien een clip gemaakt met daarin mooie momenten uit eerdere openingswedstrijden.

Feyenoord TV wordt donderdagavond om 18:45 uur uitgezonden op FOX Sports 5. De uitzending wordt om 21:30 uur herhaald op kanaal 1 en om 22:30 uur op kanaal 3.