Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
berghuis-10

Feyenoord TV trapt seizoen af met exclusief interview Berghuis

In de week waarin de Eredivisie 2016-2017 van start gaat, begint ook Feyenoord TV aan een nieuw seizoen. Het clubprogramma, dat iedere werkdag wordt uitgezonden op FOX Sports, hervat de uitzendingen maandagavond (vanavond) om 18:50 uur op kanaal 1 van de betaalzender.

In de eerste uitzending van het nieuwe seizoen worden direct exclusieve beelden vertoond. Feyenoord TV sprak maandagmiddag als eerste met nieuwe aanwinst Steven Berghuis, nadat hij zijn handtekening had gezet onder het huurcontract.

Verder wordt in de uitzending teruggeblikt op het duel om de Johan Cruijff Schaal. De twee camera’s van Feyenoord TV stelden zondagavond in de Amsterdam Arena scherp op de spelers van Feyenoord en de meegereisde supporters, waardoor maandagavond een fraaie sfeerclip kan worden getoond. Naast aanvaller Jens Toornstra kijkt ook oud-speler en –trainer van Feyenoord Rob Jacobs terug op het verloren duel met PSV. Hij doet dat samen met presentator Tom Verhoeff, die ook dit seizoen weer het vertrouwde gezicht is van Feyenoord TV.

De terugblik op de wedstrijd van het afgelopen weekend is dit seizoen opnieuw een van de vaste onderdelen van Feyenoord TV. Verder biedt het dagelijkse clubprogramma zoals altijd actueel nieuws (onder meer vanaf het trainingsveld), leren de kijkers dankzij exclusieve interviews de Feyenoord-spelers nog beter kennen en wordt er wekelijks aandacht besteed aan de verrichtingen van de teams van Feyenoord Academy. Ook besteedt oud-speler Peter Houtman iedere week met een speciaal item aandacht aan het zestigjarig bestaan van de Eredivisie.