Fanshop
Fanshop
Feyenoord-Real Sociedad-019.JPG

Feyenoord TV in teken van Johan Cruijff Schaal

De tweede uitzending van Feyenoord TV van dit seizoen staat vrijwel volledig in het teken van de Johan Cruijff Schaal. In het clubprogramma, dat donderdag (vandaag) om 19:00 uur wordt uitgezonden op FOX Sports 1, wordt uitgebreid vooruitgeblikt op de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse, die aanstaande zaterdag in De Kuip wordt gespeeld.

In de studio schuift oud-speler en -trainer van Feyenoord Rob Jacobs aan bij presentator Tom Verhoeff. Samen laten ze hun licht schijnen over de strijd om de Johan Cruijff Schaal en de huidige status van de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst. Daarnaast zijn interviews te zien met aanvoerder Karim El Ahmadi en aanvaller Jean-Paul Boëtius, die vooruitblikken op de eerste officiële wedstrijd van het seizoen.

De uitzending, die net als vorige week 25 minuten duurt, wordt verder aangekleed met een terugblik op de twee edities van de Johan Cruijff Schaal die Feyenoord wist te winnen (1991 en 1999). Ook is een reportage te zien over de jaarlijkse G-voetbaldag, die woensdag plaatsvond in Barendrecht en waaraan ook Feyenoord deelnam.

Feyenoord TV is vanaf aanstaande maandag 7 augustus weer iedere werkdag te zien op FOX Sports. In de eerste reguliere uitzending zal uitgebreid worden teruggeblikt op het duel om de Johan Cruijff Schaal.