Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_7138

Feyenoord trapt oktobermaand af in Alkmaar

Feyenoord speelt zondag in Alkmaar tegen AZ de eerste wedstrijd van de maand oktober. Behalve het duel in Noord-Holland staan er voor het team van trainer Giovanni van Bronckhorst in de herfstmaand nog vijf wedstrijden in alle competities op het programma, waarvan vier in de eigen Kuip.

De uitwedstrijd tegen AZ is tevens het slot van het tweede competitieblok. Volgend weekend ligt de Eredivisie stil vanwege interlandvoetbal, waarna de competitie door Feyenoord wordt hervat op zaterdag 14 oktober. Die avond komt PEC Zwolle op bezoek in De Kuip (aanvang 20:45 uur).

De wedstrijd tegen PEC Zwolle is de eerste in een serie van vier thuiswedstrijden in twaalf dagen tijd. Op dinsdag 17 oktober neemt Feyenoord het in de Champions League op tegen Shakhtar Donetsk, gevolgd door de Klassieker tegen Ajax op zondag 22 oktober. De serie komt ten einde op woensdag 25 oktober, met de bekerwedstrijd tegen AVV Swift.

Waar Feyenoord oktober aftrapt in Alkmaar, sluit de ploeg de maand af in Limburg. Op zaterdag 28 oktober speelt Feyenoord uit tegen Roda JC Kerkrade (aanvang 18:30 uur).