Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord trapt af met eerste training op 1908

De bal rolt weer in Rotterdam-Zuid. Na een maandje vakantie meldden spelers en staf zich maandagochtend weer op 1908, voor de eerste training van seizoen 2020-2021.

Dat de spelers niet konden wachten om weer te beginnen, bleek al bij hun aankomst op het trainingscomplex (klik hier voor foto's). Goedgehumeurd en met een volle batterij checkten de Feyenoorders nog voor 9 uur ’s ochtends in, om gezamenlijk te ontbijten en zich klaar te maken voor de eerste meters van het nieuwe seizoen.

Met Mark Diemers, Bryan Linssen en Christian Conteh verwelkomde hoofdtrainer Dick Advocaat ook drie nieuwkomers. Daarnaast sloot Feyenoord Onder 21-speler Ian Smeulers aan bij de groepstraining. Waar Diemers, Linssen en Smeulers rond de klok van half twaalf met hun nieuwe ploeggenoten het veld opstapten, gold dat niet voor Conteh. De verwachting is dat hij over enkele dagen kan aansluiten bij de groep, op het moment dat het papierwerk is afgerond.

Ook Tyrell Malacia (heupblessure) en Steven Berghuis moesten de eerste training, die live was te volgen via YouTube noodgedwongen laten schieten. Feyenoords aanvoerder was wel aanwezig, maar herstelt van een luchtwegeninfectie die hij afgelopen maand opliep. ‘Ik heb een aantal nachten in het ziekenhuis gelegen en heb nog wel wat tijd nodig om weer fit te worden. Gelukkig gaat het de goede kant op,’ liet Berghuis weten.

De selectie presenteerde zich maandag voor het eerst in de nieuwe trainingslijn, die vanaf nu ook verkrijgbaar is in de (online) Feyenoord Fanshop. Klik hier om de collectie te zien en direct items te bestellen.

Feyenoord traint de rest van de week besloten op 1908. De club is voornemens om op woensdag 5 augustus (onder voorbehoud) een openbare training voor supporters te organiseren in De Kuip. Zodra hierover meer informatie bekend is, wordt dit uiteraard gecommuniceerd via deze website.