Fanshop
Fanshop
AS3I6157

Feyenoord terug op vertrouwde grond in Marbella

Feyenoord heeft dinsdag de eerste training van het trainingskamp in Marbella afgewerkt. Nadat ’s ochtends al voet was gezet op Spaanse bodem, werkten de 29 meegereisde spelers zich aan het einde van de middag in het zweet op de prachtige trainingsvelden van het Marbella Football Center.

Voor een aantal spelers en een deel van de technische staf was het een hernieuwde kennismaking met het trainingscomplex. Onder meer Terence Kongolo, Miquel Nelom en Tonny Vilhena bezochten het Marbella Football Center al eens eerder. In de drie seizoenen onder trainer Ronald Koeman ging Feyenoord namelijk telkens op trainingskamp naar de Zuid-Spaanse kustplaats, in januari 2014 voor het laatst.

Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst, in die drie seizoenen (evenals Jean-Paul van Gastel) assistent van Koeman, liet zijn spelers dinsdag onder meer enkele loopoefeningen afwerken, waarna het laatste gedeelte van de training bestond uit diverse positie- en partijspellen. Al te intensief was de training niet, passend in de trainingsopbouw richting de hervatting van de competitie, op zondag 15 januari tegen Roda JC Kerkrade.

Toen de eerste sessie op Spaanse bodem erop zat, was de zon al onder, waardoor de temperatuur – bij het begin van de training nog een aangename zestien graden – al weer iets gezakt was. De spelers verlieten het trainingsveld in de wetenschap dat ze er woensdagochtend terugkeren voor de volgende training. Ook die sessie is besloten. 

Videoverslag
Een videoverslag van de eerste dag van het trainingskamp zie je later vanavond op deze website en onze social mediakanalen. Daarin is onder meer te zien hoe de jarige Tonny Vilhena (22) wordt verrast met een videoboodschap. 

Wil je alvast foto’s en korte filmpjes zien van vandaag? Die vind je op de officiële Feyenoord-kanalen op TwitterInstagramFacebook

 

Even testen wie de snelste is...  #Feyenoord #trainingskamp

Een foto die is geplaatst door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op