Fanshop
Fanshop
Mysterious3

Feyenoord-supporters met korting naar Mysterious in De Kuip

De eerstvolgende thuiswedstrijd van Feyenoord laat nog even op zich wachten, maar komend weekend is er in De Kuip genoeg te beleven. Zo strijkt komende zaterdag het dancefestival Mysterious neer op de heilige grasmat van het stadion. Feyenoord-supporters profiteren van een fraaie last-minute korting bij dit spetterende evenement en betalen slechts 19,95 euro in plaats van 27,50 euro voor een kaartje.

Vanaf 12.00 uur laten in vier area’s in en rondom De Kuip diverse steengoede artiesten hun beats horen. Denk aan bekende DJ’s als Quintino, Benny Rodrigues, Shermanology, Vato Gonzalez, Bassjackers, Tony Junior en Dyro. Nieuw dit jaar is een extra Deep House/Future House Area. Ook kunnen er VIP-kaarten besteld worden die recht geven op een plekje op het VIP/Artist deck, waar je de beste dansspot van De Kuip te pakken hebt, artiesten kunt ontmoeten en onbeperkt kunt eten en drinken.

Kijk voor de gehele line-up en alle informatie op www.mysterious-event.com. Kaarten bestel je snel en eenvoudig (met korting!) via deze link.

Cinéma in De Kuip
Een dag voorafgaand aan Mysterious is De Kuip decor van een ander dance-event. Vrijdag 5 juni wacht namelijk de vierde editie van Cinéma in De Kuip, het dancefeest dat wordt georganiseerd door Stadion Feijenoord en Club Cinéma.

De gasten betreden het veld via de legendarische spelerstunnel, waarna tussen 17.00 en 23.00 uur het feest op het veld van De Kuip losbarst. De line-up is als vanouds van hoge kwaliteit, met onder andere Hardsoul, Shermanology, Stefan Vilijn, Bougenvilla, Fayah Lourens en Leroy Styles. De complete line up vind je op www.cinemaindekuip.nl. Hier zijn ook de kaarten à € 15,- te verkrijgen.