Fanshop
Fanshop
aankomst%20faro-2

Feyenoord strijkt neer in Portugal

De selectie van Feyenoord heeft zaterdag aan het begin van de avond voet gezet op Portugese grond, voor het trainingskamp van komende week. Het Transavia-toestel met aan boord de 27 meegereisde spelers en staf landde tegen 18.30 uur plaatselijke tijd op de luchthaven van Faro, na een voorspoedige vlucht van twee uur en drie kwartier. In Portugal is het één uur vroeger dan in Nederland.

Nadat alle bagage was opgepikt, stapten de Feyenoorders in een gereedstaande bus voor het laatste deel van de reis richting Albufeira. Daar werkt Feyenoord tot en met komend weekend toe naar de start van de tweede seizoenshelft. Bij aankomst in Portugal regende het licht en lag de temperatuur rond de veertien graden Celsius.

Volg Feyenoord in Portugal ook via social media
Wil jij de verrichtingen van Feyenoord in Portugal op de voet volgen? Houd dan behalve deze website ook de officiële social media kanalen van de club in de gaten. Op Twitter, Facebook en Instagram zullen regelmatig updates volgen vanuit Albufeira en worden tevens foto’s en video’s van het trainingskamp gedeeld.