Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
#KrachtvanFeyenoord

Feyenoord Street League Theaterbezoek

Een middag vol inspiratie en cultuur in Theater Zuidplein. Naast de sportieve activiteiten die we organiseren voor de deelnemers van de Feyenoord Street League, vinden we het belangrijk dat zij ook de iconische plekken van Zuid ontdekken. Daarom werden alle deelnemers uitgenodigd voor een theatervoorstelling in Theater Zuidplein!
Gedurende de hele show nam Feyenoord TV presentatrice Mascha Lange de jonge voetballers mee op een inspirerende reis. De voorstelling begon met een swingende choreografie van dansgroep Reloaded, die iedereen meteen in de juiste sfeer bracht.

Nabil El Jackson, oud-deelnemer van de Feyenoord Street League en voormalig stagiair, verblufte het publiek met zijn freestyle voetbalshow. Er werden zelfs een paar deelnemers en vaders op het podium gevraagd om een panna wedstrijdje te spelen. Na alle sportieve optredens, kregen de deelnemers de kans om Zepi Redmond en Paulo Rudisill, twee getalenteerde spelers van de Feyenoord Academy, een aantal vragen te stellen tijdens de Q&A. Ze gaven een exclusief kijkje in hun leven als jonge voetbaltalenten.

Last but not least werd de voorstelling afgesloten met een optreden van Spoken Word artiest Kershawn. Zijn mooie woorden over de Feyenoord Street League, begeleid door muziek, zorgde ervoor dat het hele publiek stilviel.

Het was een waar feest voor oren en ogen!