Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
71c853512e568dd0d48960a4ce5ed782_800_600

Feyenoord Street League Mascottes

Een aantal spelers van de Feyenoord Street League heeft afgelopen zondag een onvergetelijke ervaring mogen beleven. Zij mochten voorafgaand aan de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen FC Emmen in De Kuip (2-1 winst, goals van Jean-Paul Boëtius en Colin Kazim-Richards) het veld betreden aan de hand van spelers uit het elftal van trainer Fred Rutten.

Daar stonden ze dan, oog in oog met hun Feyenoord-helden, in de prachtige spelerstunnel van De Kuip. Het moet even spannend zijn geweest voor de spelers van de Feijenoord Bikkels. Hand in hand met hun helden het heilige gras betreden van het stadion, dat gevuld was met ongeveer 30.000 supporters. Niet te vergelijken met hun eigen Feyenoord Street League stadion, dat zich bevindt bij Hockeyclub Feijenoord, waar ze met veel plezier hun wedstrijden afwerken.

De organisatie van de Feyenoord Street League heeft genoten van de blije gezichten van de deelnemers en wil alle spelers stimuleren tot goed gedrag, want goed gedrag zal ook in de toekomst beloond worden.