Fanshop
Fanshop
IMG_2102

Feyenoord start voorbereiding op thuisduel met Willem II

Na een rustperiode van drie dagen heeft de selectie van Feyenoord maandagochtend de training hervat. Op Varkenoord telden de aanwezige toeschouwers in totaal zestien aanwezige spelers, wat alles te maken heeft met de interlandverplichtingen van de (jeugd)internationals. Rick Karsdorp, die zich vorige week wegens liesklachten moest afmelden voor Jong Oranje, werkte op het trainingsveld individueel aan zijn herstel.

Zonder Terence Kongolo (Nederlands elftal), Sven van Beek, Tonny Vilhena (Jong Oranje), Bart Nieuwkoop (Nederlands Beloftenelftal), Jari Schuurman, Calvin Verdonk (Nederland Onder 19), Karim El Ahmadi (Marokko), Bilal Basa├žikoglu (Jong Turkije) en Simon Gustafson (Jong Zweden) werkte de uitgedunde selectie onder meer een partijspel af, waarbij elk team kon scoren in twee kleine doeltjes.

Met de oefensessie van maandag is voor Feyenoord de voorbereiding op de eerstvolgende wedstrijd in de competitie van start gegaan. Komende zondag wacht het thuisduel met Willem II, waarin de ploeg de vierde overwinning in vijf wedstrijden hoopt te behalen. De Tilburgers wachten nog op de eerste competitiezege, na remises tegen Vitesse en AZ en nederlagen tegen Ajax en N.E.C.

De selectie van Feyenoord werkt vanaf dinsdag verder toe naar de competitiewedstrijd tegen Willem II, met een groepstraining op Varkenoord (aanvang 10.30 uur). Ook woensdag en vrijdag traint het team om die tijd, terwijl donderdag een rustdag op het programma staat. De afsluitende oefensessie van zaterdag is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers.

Nog geen kaartje voor de thuiswedstrijd tegen Willem II? Wees er dan snel bij, want De Kuip is bijna uitverkocht! Kijk op www.feyenoord.nl/tickets voor de laatste kaarten en steun Feyenoord in de jacht op de drie punten!