Fanshop
Fanshop
IMG_0854

Feyenoord start voorbereiding op duel met NAC Breda

Feyenoord is donderdagochtend gestart met de voorbereiding op de eerstvolgende wedstrijd in de competitie, aankomende zondag tegen NAC Breda. Na twee rustdagen meldde de selectie van trainer Fred Rutten zich voor het eerst deze week op Varkenoord, waar in totaal twintig spelers het trainingsveld op stapten.
Nelom traint apart van de groep

Een van die spelers was Miquel Nelom, al nam hij uit voorzorg geen deel aan de groepstraining. De linkervleugelverdediger, die afgelopen weekend in het uitduel met FC Utrecht geblesseerd uitviel, werkte op het naastgelegen veld individueel aan zijn herstel. Rutten sprak na afloop van de oefensessie de verwachting uit dat Nelom morgen (vrijdag) weer kan meetrainen, zoals dat ook geldt voor Terence Kongolo. De centrale verdediger bleef uit voorzorg binnen en meldde zich om die reden niet op het trainingsveld.

Zonder de nog geblesseerden Luke Wilkshire en Colin Kazim-Richards zagen de tientallen toeschouwers op Varkenoord hoe de training voor een groot deel bestond uit een pass- en trapoefening, waarbij de selectie in twee groepen werd verdeeld. Ondertussen werden Kenneth Vermeer, Erwin Mulder en Ronald Graafland onder handen genomen door keeperstrainer Patrick Lodewijks.

Feyenoord wil vervolg geven aan sterke serie thuisduels

Met NAC treft Feyenoord de huidige nummer zeventien van de Eredivisie, al wisten de Brabanders vier punten te pakken uit de laatste twee duels. De ploeg van Rutten hoopt zondag de sterke reeks in thuiswedstrijden een vervolg te geven en zodoende de jacht op het heroveren van de derde plaats in te zetten. In de laatste negen thuiswedstrijden in de competitie wist Feyenoord acht keer te winnen en speelde de ploeg eenmaal gelijk.

Voor de thuiswedstrijd tegen NAC zijn nog kaarten beschikbaar. Help jij Feyenoord met jouw steun aan de overwinning? Bestel dan nu kaarten en verzeker jezelf van een plaats in De Kuip via www.feyenoord.nl/ticketshop.