Fanshop
Fanshop
Feyenoord-Heracles%20Almelo-22

Feyenoord start seizoen in uitverkocht stadion

Feyenoord begint in een uitverkochte Kuip aan het Eredivisieseizoen 2017-2018. Voor de eerste thuiswedstrijd in de competitie (zondag 13 augustus om 14:30 uur tegen FC Twente) zijn zaterdag alle beschikbare kaarten verkocht. Zo begint het nieuwe seizoen voor de landskampioen zoals het vorige eindigde: in een volle Kuip.

Zaterdagochtend startte de vrije kaartverkoop voor alle thuiswedstrijden in de eerste seizoenshelft, met uitzondering van de Klassieker tegen Ajax. Steun jij de landskampioen in het nieuwe seizoen? Kijk dan nu om direct kaarten te kopen voor een competitiewedstrijd in De Kuip op www.feyenoord.nl/ticketshop.

Feyenoord Wedstrijdpakket
Voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente zijn nog wel wedstrijdpakketten verkrijgbaar. Een Feyenoord Wedstrijdpakket bestaat, naast een kaart voor een wedstrijd naar keuze, ook uit een wedstrijdrondleiding voorafgaand aan het duel inclusief bezoek aan het vernieuwde Feyenoord Museum, twee consumptiemunten en een Feyenoord-tas met onder andere een Feyenoord-sjaal en een Feyenoord Magazine. Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

Lidmaatschap
Wil jij bij het volgende kaartverkoopmoment voor thuiswedstrijden, bijvoorbeeld bij de Klassieker, ook profiteren voorrang? Word dan lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (leeftijd 12 t/m 14 jaar).