Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
AS3I7046

Feyenoord start op 1908 in nieuwe trainingslijn

Feyenoord heeft maandagochtend achter gesloten deuren de eerste training van het seizoen 2018-2019 afgewerkt. De sessie was tevens de eerste groepstraining op het nieuwe trainingscomplex 1908. Dat was niet de enige primeur, want de spelers droegen hierbij voor het eerst de nieuwe trainingskleding, die geel als basiskleur heeft.

Voor Yassin Ayoub was het bovendien zijn eerste training als speler van Feyenoord. De van FC Utrecht overgekomen middenvelder was niet de enige nieuweling op het veld van 1908. Ook de nieuwe assistent-trainer Denny Landzaat stond namelijk voor het eerst op het trainingsveld.

Om 14:30 uur staat voor de selectie van hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst de eerste openbare training op het programma, die wordt afgewerkt in De Kuip. De selectie traint dan in het nieuwe thuistenue, dat maandagochtend werd gelanceerd. Wil je deze training bezoeken? Hier vind je alle informatie.

Nieuwe trainingslijn
Wil jij één van de items uit de nieuwe trainingslijn voor de spelers – met onder meer een trainingsshirt, trainingspak, presentatiepolo en presentatiepak - aanschaffen? Neem een kijkje in de Online Feyenoord Fanshop of bezoek een van de vijf clubwinkels.