Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord-spelers zoeken trouwe supporters

Feyenoord-supporters willen de spelers graag weer in levenden lijve aan het werk zien, maar dit is voorlopig helaas niet mogelijk. De spelersgroep draait de rollen daarom om en bedankt supporters met de actie #WeBlijvenNuGaan voor hun onvoorwaardelijke steun door seizoenkaarten te vergoeden.

De afgelopen tijd zijn verschillende Feyenoord-spelers door het land gereisd om trouwe supporters te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun. Dit leverde een reeks verrassingsbezoeken op aan Feyenoorders die hun liefde voor de club niet onder stoelen of banken schuiven. De selectie is nog niet klaar, want ze zijn op zoek naar meer trouwe supporters die een beloning verdienen.

Sfeermakers, kilometervreters en verzamelaars. Slechts enkele voorbeelden van supporters die ieder op hun eigen manier de club en spelers steunen in goede en slechte tijden. Deze personen met unieke verhalen kan je in het zonnetje zetten met de actie #WeBlijvenNuGaan. 

Ken jij iemand van wie de seizoenkaart moet worden vergoed? Verras hem of haar dan en meld diegene aan via www.feyenoord.nl/weblijvennugaan.