Fanshop
Fanshop
FSS-salou_nieuwsbericht+vlag

Feyenoord Soccer Schools ook dit seizoen op trainingskamp naar Salou

In de meivakantie van 2016 organiseert Feyenoord Soccer Schools voor de derde keer een uniek Feyenoord Soccer Camp onder de Spaanse zon in Salou. Na de twee eerdere succesvolle edities kiest Feyenoord Soccer Schools wederom voor Cambrils Park Resort als uitvalbasis, dicht bij een fantastisch trainingscomplex. Tijdens dit internationale voetbalkamp van 2 tot en met 6 mei 2016 ervaren deelnemers hoe het is om als een prof op trainingskamp naar het buitenland te gaan!

Klik hier voor meer informatie in de online brochure.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus klik snel op onderstaande periode om direct te boeken:

Cambrils Park Resort, een prachtig 4-sterren resort in Salou (nabij Barcelona), ligt op loopafstand van het strand en is op basis van half pension (inclusief ontbijt & lunch). Daarnaast is in de directe nabijheid een fantastisch trainingscomplex. De trainingen staan onder leiding van de succesvolle Feyenoord Academy en worden in elk geval verzorgd door oud-Feyenoorder en voormalig Oranje-aanvoerder Ben Wijnstekers!

Feyenoord doet er alles aan om een onvergetelijke voetbalervaring in het buitenland aan te bieden. Via de boekingspagina kun je jezelf en je kind(eren) aanmelden voor dit internationale Feyenoord Soccer Camp in Salou. Deelname aan de trainingen is mogelijk voor kinderen van 6 t/m 16 jaar. Ouders, verzorgers, familie en vrienden die meereizen, zijn uiteraard van harte welkom om alle trainingen vanaf de zijlijn bij te wonen!

Klik hier voor een sfeerimpressie van Feyenoord Soccer Camp Salou 2015. Een uitgebreid verslag lees je door hier te klikken.

Feyenoord biedt dit exclusieve voetbalkamp naar Spanje aan in samenwerking met Trainingskampen.nl.