Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord Soccer Schools neemt afscheid van Pim Doesburg

Feyenoord Soccer Schools heeft zondag afscheid genomen van Pim Doesburg. Tijdens de afsluiting van de Najaarsmodule 2018 werd de keeperstrainer op Varkenoord uitgebreid in het zonnetje gezet door collega-trainers en deelnemers. Hiermee komt er na acht jaar een einde aan Pim zijn werkzaamheden voor Feyenoord Soccer Schools.

Onder luid applaus van de deelnemers ontving Pim uit handen van hoofdtrainer Ben Wijnstekers een bos bloemen en een Feyenoord Soccer Schools-keepersshirt, als dank voor zijn bewezen diensten. Met veel enthousiasme voor het keepersvak stond Pim de afgelopen jaren vrijwel iedere zondag paraat om jonge keepers te helpen in hun ontwikkeling als doelman. Zijn strenge, maar rechtvaardige aanpak werd door de kinderen erg gewaardeerd.

De voormalig keeperstrainer van Feyenoord 1 kijkt zelf met een goed gevoel terug op zijn periode bij Feyenoord Soccer Schools. ´Ik heb er al die jaren enorm van genoten om met die gasten bezig te zijn. Jonge keepers een stapje vooruit helpen in hun ontwikkeling, dat blijft toch het mooiste wat er is!’

In juni werd Pim getroffen door een hartinfarct, waarna hij vervolgens een open hartoperatie heeft ondergaan. Inmiddels is Pim hiervan hersteld. ‘Het gaat gelukkig weer goed met me. Het is gebeurd en ik ga nu gewoon weer door. Ik blijf er nuchter onder,’ aldus de inmiddels 75-jarige Doesburg.

Het team van Feyenoord Soccer Schools bedankt Pim enorm voor zijn fantastische bijdrage aan alle keeperstrainingen en wenst hem bovenal veel geluk en gezondheid toe!