Fanshop
Fanshop
Spelers%20van%20Honselersdijk

Feyenoord Soccer Camp bij eerste tegenstander oefencampagne

Op zaterdag 28 juni aanstaande opent Feyenoord de oefencampagne van het seizoen 2014-2015 met een vriendschappelijke wedstrijd tegen s.v. Honselersdijk. De Westlandse club is die dag op haar eigen complex de eerste tegenstander van de Rotterdamse club in het nieuwe seizoen. Ook jij krijgt komende zomer de kans om op dit sportcomplex je kunsten te vertonen, want van 6 tot en met 8 augustus vindt een driedaags Feyenoord Soccer Camp plaats bij s.v. Honselersdijk.

Ben jij tussen de 6 en 15 jaar oud, dol op Feyenoord en voetbal en wil je graag deelnemen aan dit zomerse Soccer Camp? Klik dan hier om je vandaag nog in te schrijven!

Tijdens het Soccer Camp bij s.v. Honselersdijk wordt drie dagen lang getraind op de Feyenoord-manier. De trainingen staan onder leiding van Feyenoord Academy, de jeugdopleiding die in mei voor het vijfde opeenvolgende jaar werd verkozen tot beste van Nederland. Ervaren trainers, zoals onder andere voormalig Feyenoord-aanvoerder Ben Wijnstekers, verzorgen de oefensessies, waarbij ontwikkeling op voetbalgebied en plezier centraal staan.

Klik hier voor meer informatie over het Soccer Camp of om je direct in te schrijven.