Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord-selectie verlengt seizoenkaarten supporters

De Feyenoord-selectie heeft in aanloop naar het nieuwe seizoen een groep supporters verrast door hun seizoenkaarten te verlengen. Deze seizoenkaarthouders maakten vorig jaar onderdeel uit van de #WeBlijvenNuGaan-campagne, die door de spelersgroep in het leven was geroepen om supporters te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun.

Het prachtige gebaar komt na een seizoen waarin de trouwe Feyenoorders door de coronapandemie niet konden profiteren van hun bijzondere gift. Dit heeft de spelersgroep doen besluiten de seizoenkaarten te verlengen, zodat deze groep supporters in 2021-2022 alsnog de Eredivisie-thuiswedstrijden van Feyenoord 1 kan bezoeken.

#WeBlijvenNuGaan
Verschillende Feyenoord-spelers reisden vorig jaar tijdens de lange competitiestop door het land om supporters te bedanken voor hun steun in goede en slechte tijden. Sfeermakers, kilometervreters en verzamelaars. Slechts enkele voorbeelden van supporters die ieder op hun eigen manier de club en in het zonnetje gezet met de actie #WeBlijvenNuGaan. Bekijk alle spelersbezoeken op ons YouTube-kanaal.

We komen weer samen!
Niet alleen bij de #WeBlijvenNuGaan-supporters, maar ook bij het volledige legioen is de behoefte aan een weerzien met het stadion groot. Met de seizoenstart voor de deur kan het eindelijk gezegd worden: We komen weer samen! Verleng nu jouw seizoenkaart voor 2021-2022 en ga weer mee naar ’t stadion, naar de ploeg van rood en wit. Verleng hier jouw seizoenkaart.

Alle details over de verschillende fases na de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders en aanvullende informatie over de seizoenkaart 2021-2022 vind je op deze pagina.