Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
spelerslunch%20brasserie-1

Feyenoord-selectie luncht in opgeknapte Brasserie De Kuip

Normaal gesproken zijn de tafels van Brasserie De Kuip rond lunchtijd bezet met zakelijke gasten, dagjesmensen of supporters, maar op donderdag 22 oktober was dat net even anders. Ter gelegenheid van de afgeronde restyling van Brasserie De Kuip schoven Giovanni van Bronckhorst en zijn mannen na de training op Varkenoord aan voor een heerlijke lunch in de vernieuwde brasserie.

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan een restyling van Brasserie De Kuip op de eerste etage van het Maasgebouw. De eetgelegenheid heeft veel meer Feyenoord-uitstraling gekregen door de nadrukkelijke aanwezigheid van de kleur rood, afbeeldingen van De Kuip en Feyenoord en het logo van de Rotterdamse club dat in het meubilair is verwerkt. Tijd voor de spelers en stafleden Feyenoord om dat met eigen ogen te bewonderen.

De gasten waren zichtbaar onder de indruk van de nieuwe uitstraling. Ook hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst keek zijn ogen uit: ‘Het is prachtig geworden. Sowieso is dit altijd al een heel bijzondere plek geweest, omdat het mensen de kans biedt om op deze bijzondere locatie te genieten van een heerlijke maaltijd. Met alle rode elementen voel je meteen bij binnenkomst dat je bij Feyenoord bent. Dat maakt het een erg fijne plek voor iedereen die iets met de club heeft.’

Natuurlijk was het buffet dat voor de selectie van Feyenoord was samengesteld helemaal afgestemd op de wensen en de behoeften van een topsporter. Zo stonden er veel eiwitrijke vis- en vleesgerechten op het menu, zoals zalm, zeeduivel en eendenborst en konden de spelers en stafleden genieten van roergebakken seizoensgroenten, salades en vers fruit. Op basis van de gezonde gerechten die zijn voorgeschoteld, worden door Brasserie De Kuip vier openingsspecials gemaakt die in de vier aankomende weken achtereenvolgend op de specialkaart te vinden zijn.

Na afloop van de lunch in Brasserie De Kuip signeerden de spelers acht Feyenoord-placemats. Deze kun je winnen door je gegevens achter te laten bij een bezoek aan de brasserie tussen maandag 26 oktober en zaterdag 20 november. Iedere week worden er twee winnaars bekend gemaakt. Direct kennismaken met de vernieuwde brasserie en de uitgebreide kaart met heerlijke gerechten? Kijk dan hier voor meer informatie of reserveer direct via de volgende link.