Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fey-heerenveen-37

Feyenoord – PEC Zwolle uitverkocht

Voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen PEC Zwolle op zondag 20 november aanstaande is geen kaart meer verkrijgbaar. Dit betekent dat alle resterende thuisduels tot aan de winterstop (competitie) uitverkocht zijn.

De wedstrijden in De Kuip tegen Sparta (zondag 4 december) en Vitesse (zaterdag 17 december) waren al enige tijd uitverkocht; vrijdagmiddag werden ook de laatste kaarten voor PEC Zwolle-thuis verkocht. Koploper Feyenoord kan dus ook tegen de formatie van trainer Ron Jans rekenen op massale steun van het legioen. Het duel begint volgende week zondag om 16:45 uur.

viagogo
Kan je als seizoenkaarthouder niet naar de wedstrijd Feyenoord – PEC Zwolle? Bied dan jouw seizoenkaart aan bij viagogo. Op deze manier bied je andere supporters de kans alsnog een kaart te kopen voor deze wedstrijd. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten op www.feyenoord.nl/viagogo.

Feyenoord – ADO Den Haag
Wil jij Feyenoord dit kalenderjaar toch nog aan het werk zien in De Kuip? Steun het team dan in de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag op woensdag 14 december. Seizoenkaarthouders kunnen t/m dinsdag 15 november met voorrang hun eigen plek terugkopen. Leden van Het Legioen hebben vanaf woensdag 16 november de gelegenheid om (mét 20% korting) kaarten kopen voor het bekerduel, terwijl de vrije verkoop start op 19 november. Alle informatie over de kaartverkoop voor Feyenoord – ADO Den Haag lees je hier.