Fanshop
Fanshop
fanshop4

Feyenoord opent woensdag twee nieuwe Fanshops

Feyenoord opent aanstaande woensdag, op de dag van de eerste training, twee nieuwe Fanshops in Rotterdam. Om 9.00 uur is de officiële opening van de Feyenoord Fanshop Centraal Station, in bijzijn van een aantal selectiespelers van Feyenoord. In deze winkel zal ook voor het eerst het nieuwe Feyenoord-thuisshirt van adidas verkrijgbaar zijn, evenals de nieuwe trainingskleding. Het nieuwe uittenue van Feyenoord wordt later deze voorbereiding gepresenteerd.

Woensdag om 11.00 uur is de opening van de nieuwe Feyenoord Fanshop Stadion, die recht tegenover de oude Fanshop is te vinden. Ook de oude Fanshop blijft gewoon geopend, waarmee het totale aantal Fanshops van Feyenoord in Rotterdam op vier komt. De nieuwe Feyenoord Fanshop Stadion wordt met een oppervlakte van 440 vierkante meter de grootste clubwinkel van Feyenoord. Ter vergelijking: de oude Fanshop is circa 170 m2, terwijl de nieuwe Feyenoord Fanshop Centraal Station een oppervlakte heeft van 250 m2.

De Feyenoord Fanshop Centraal Station zal zeven dagen per week geopend zijn (maandag t/m vrijdag 7.30 - 22.00 uur, zaterdag & zondag 8.30 – 21.30 uur). De nieuwe Feyenoord Fanshop Stadion is op maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en in de zomerperiode ook elke zondag. In verband met de opening is de nieuwe clubwinkel bij De Kuip aanstaande woensdag eenmalig tot 20.00 uur open, om supporters die vanuit werk of school komen ook de kans te geven om een kijkje te nemen.

Het nieuwe Feyenoord-thuistenue van adidas is vanaf woensdag ook verkrijgbaar via de Feyenoord Fanshop online. Leden van Het Legioen of Kameraadjes krijgen tien procent korting op hun aankopen in de Feyenoord Fanshops of de Fanshop online