Fanshop
Fanshop
visual_uefa_v1

Feyenoord opent thuis tegen Manchester United

Feyenoord begint de groepsfase van de Europa League met een thuiswedstrijd tegen Manchester United. De Engelse grootmacht komt op donderdag 15 september naar De Kuip. De aftrap is om 19:00 uur. Het uitduel in Manchester wordt gespeeld op donderdag 24 november.

Twee weken na de eerste wedstrijd, op donderdag 29 september, gaat Feyenoord op bezoek bij Fenerbahçe. De Turkse topclub is op donderdag 8 december ook de laatste tegenstander in de groepsfase. De duels met Zorya Luhansk worden gespeeld op donderdag 20 oktober (thuis) en donderdag 3 november (uit). Het uitduel met de Oekraïners wordt gespeeld in het stadion van Chornomorets in Odessa, een stad in het zuiden van Oekraïne.

Het speelschema van Feyenoord in Groep A van de Europa League:

Speeldatum Wedstrijd
Donderdag 15 septemer (19:00 uur) Feyenoord - Manchester United
Donderdag 29 september (21:05 uur) Fenerbahçe - Feyenoord
Donderdag 20 oktober (21:05 uur) Feyenoord - Zorya Luhansk
Donderdag 3 november (19:00 uur) Zorya Luhansk - Feyenoord
Donderdag 24 november (21:05 uur) Manchester United - Feyenoord
Donderdag 8 december (19:00 uur) Feyenoord - Fenerbahçe

Kaartverkoop
Feyenoord kiest ervoor om in eerste instantie enkel passe-partouts te verkopen voor de thuiswedstrijden in de groepsfase Europa League 2016-2017. Met een passe-partout zijn supporters automatisch verzekerd van toegang tot de drie thuisduels in de groepsfase. Seizoenkaarthouders worden op zaterdag 3 september als eerste in de gelegenheid gesteld een passe-partout aan te schaffen. Meer informatie over de kaartverkoop vind je hier