Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
AS3I6410

Feyenoord op weg naar openingswedstrijd

Feyenoord bereidt zich deze week voor op de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding, aanstaande zaterdag tegen Real Sociedad. Op weg naar de traditionele openingswedstrijd in De Kuip trainde het team van trainer Giovanni van Bronckhorst donderdag openbaar op Varkenoord, waar het langs de lijn vol stond met supporters.

Goed oplettende toeschouwers zagen ook een oude bekende bij het trainingsveld. Niemand minder dan Tomasz Rzasa, tegenwoordig Academy director bij het Poolse Lech Poznan, kwam een kijkje nemen bij de oefensessie van zijn voormalig werkgever. De voormalig Pools international, die tussen 1999 en 2003 in De Kuip speelde en met Feyenoord de UEFA Cup en Johan Cruijff Schaal won, werd door verschillende supporters herkend en nam de tijd voor foto’s of een praatje.

De meeste aandacht ging op Varkenoord uiteraard uit naar de huidige spelers van Feyenoord, die met onder meer diverse positiespelen toewerkten naar de wedstrijd tegen Real Sociedad. Aanwinst Jeremiah St. Juste, die kampt met lichte knieklachten, trainde apart van de groep.

 

Training in de ☀️! #training #Feyenoord

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

De openingswedstrijd is voor Feyenoord een laatste test op weg naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal en de competitiestart. De ploeg traint vrijdag nog eenmaal (besloten) richting het duel met Real Sociedad, dat zaterdag om 14:30 uur begint. De laatste kaarten voor de openingswedstrijd zijn te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop.