Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Training%20marbela%2010-01-18-15

Feyenoord op trainingskamp in aanloop naar seizoensslot

In aanloop naar het slot van het seizoen, waarin er voor Feyenoord nog veel op het spel staat, belegt de ploeg aankomende week een trainingskamp in Marbella. Op maandagochtend 9 april traint het team eerst nog openbaar op Varkenoord, waarna er wordt afgereisd naar Zuid-Spanje. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst zal zich daar tot en met donderdag 12 april in alle rust voorbereiden op de laatste belangrijke wedstrijden van het seizoen.

Met het trainingskamp in Marbella keert Feyenoord voor even terug op bekend terrein, waar het zich in de winters van 2012, 2013, 2014, 2017 en begin dit jaar ook al voorbereidde op de tweede seizoenshelft. De trainingen zullen opnieuw worden afgewerkt op het Marbella Football Center, een complex met meerdere uitstekend onderhouden velden. Feyenoord zal in Marbella besloten trainen, wat betekent dat de trainingen niet toegankelijk zijn voor pers en publiek.

Na terugkomst in Rotterdam volgt enkele dagen later het competitietreffen met FC Utrecht (zondag 15 april) in De Kuip. Deze wedstrijd wordt gevolgd door een midweeks bezoek aan Willem II (woensdag 18 april), de bekerfinale tegen AZ (zondag 22 april) en de competitiewedstrijden tegen Sparta Rotterdam thuis (zondag 29 april) en sc Heerenveen uit (zondag 6 mei).