Fanshop
Fanshop
Training08012018

Feyenoord op koud Varkenoord begonnen aan 2018

Voor de selectie van Feyenoord is het nieuwe jaar maandagochtend officieel van start gegaan. De selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst werkte op een koud Varkenoord de eerste training van 2018 af.

De oefensessie was de eerste gezamenlijke inspanning sinds zondag 24 december, toen Feyenoord de eerste seizoenshelft beëindigde met een 5-1 overwinning op Roda JC Kerkrade. Daarna hadden de spelers twee weken vrijaf, om te herstellen van de drukke eerste seizoenshelft, waarin maar liefst 27 officiële wedstrijden werden gespeeld.

Jeugdspelers
Op Varkenoord sloten onder meer Ridgeciano Haps weer aan, die de laatste weken voor de winterstop ontbrak vanwege een sleutelbeenbreuk. Ook de van langdurige blessures herstellende Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden lieten zich zien op het trainingsveld, evenals jeugdspelers Wouter Burger, Lutsharel Geertruida en Orkun Kökcü.

Trainingskamp
Feyenoord verruilt het koude Rotterdam morgen (dinsdag) voor Marbella, waar de temperatuur momenteel rond de 14 graden Celsius ligt. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst verblijft tot en met zondag in Zuid-Spanje voor een trainingskamp ter voorbereiding op de tweede helft van het seizoen.