Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Nitra%20O19-Fey%20O19-41

Feyenoord Onder 19 treft Chelsea in achtste finale UEFA Youth League

Feyenoord Onder 19 is bij de loting voor de achtste finales van de UEFA Youth League gekoppeld aan Chelsea Onder 19. De loting vond vrijdagmiddag plaats in Nyon. Het hoogste jeugdteam van Feyenoord plaatste zich afgelopen dinsdag door de 2-3 zege op FC Nitra voor de knock-outfase.

De exacte speellocatie en op welke datum de wedstrijd tegen Chelsea wordt gespeeld (dinsdag 20 of woensdag 21 februari) is momenteel nog niet bekend. Zodra hierover meer bekend is, evenals over toegankelijkheid van supporters, communiceert Feyenoord dit via haar officiële kanalen.

Groepswinnaar
Chelsea liet maar één steek vallen in de groepsfase van het toernooi. De Londenaren verloren in Groep C thuis met 0-2 van AS Roma, maar wonnen de overige vijf wedstrijden in de UEFA Youth League. Met vijftien punten en een doelsaldo van +10 (17-7) werden Atlético Madrid, AS Roma en FK Qarabag op ruime afstand gehouden.

De winnaar van de wedstrijd Chelsea Onder 19 – Feyenoord Onder 19 neemt het in de kwartfinale op tegen de talenten van Real Madrid of Bayern München. Ook dit betreft een uitwedstrijd. Zowel de halve finale als de finale vindt plaats in Nyon.