Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord-Sjachtar%20Donetsk%20019-3

Feyenoord Onder 19 op bezoek bij PSV

Feyenoord Onder 19 hoopt zaterdag de rug te rechten na de nederlaag van vorige week tegen Ajax (4-0). Het vlaggenschip van Feyenoord Academy neemt het in een uitwedstrijd op tegen de leeftijdsgenoten van PSV. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark De Herdgang en begint om 14:00 uur.

Na de competitiewedstrijd tegen PSV Onder 19 gaat de focus op de volgende wedstrijd die op het programma staat. Het team van trainers Cor Adriaanse, Ulrich van Gobbel en Arnold Scholten reist dinsdag, samen met Feyenoord 1, af naar Oekraïne. Woensdag wacht de vierde groepswedstrijd in de UEFA Youth League. Om 13:00 uur (Nederlandse tijd) wordt er afgetrapt voor de wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk Onder 19. Deze wedstrijd is woensdagmiddag live te zien via Ziggo Sport (Ziggo: kanaal 14 en 402, KPN: kanaal 234).

Programma Feyenoord Academy
Naast het Onder 19-team van Feyenoord Academy komt ook onder meer Feyenoord Onder 17 dit weekend in actie. De ploeg van trainer Melvin Boel, die momenteel tweede staat in de competitie met elf punten uit vijf wedstrijden, reist af naar Den Haag waar het om 15:00 uur speelt tegen ADO Den Haag Onder 17. Het volledige programma van Feyenoord Academy vind je hieronder.