Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
AS3I8483

Feyenoord Onder 19 met Kuyt van start op Varkenoord

Ook voor Feyenoord Onder 19 is het seizoen begonnen. Onder de stralende zon stond het hoogste jeugdteam maandagochtend op het veld voor de eerste volwaardige training onder leiding van nieuwe coach Dirk Kuyt, bijgestaan door Cor Adriaanse, Arnold Scholten en keeperstrainer Oscar Moens.

‘Dit voelt als een nieuw hoofdstuk’, zei Kuyt maandag na afloop van de sessie op Varkenoord. ‘Ik heb heel veel zin om met de grootste talenten van de club aan de slag te gaan. Het is heerlijk om met voetbal en toptalenten bezig te zijn en hen te helpen om voor hun te stap naar het echte werk zo klein mogelijk te maken.’ Het volledige interview met Kuyt zie je in de videospeler.

De oudste talentengroep van Feyenoord Academy begon afgelopen zaterdag al met een korte opstarttraining. Vandaag vond op Varkenoord de eerste echte training plaats, waar ook Feyenoord Onder 17 aan de voorbereiding is begonnen.

Op zaterdag 4 augustus speelt Feyenoord Onder 19 de eerste oefenwedstrijd. De tegenstander is dan Birmingham City O19. Op dinsdag 7 augustus vertrekt het team naar Kroatië waar het van donderdag 9 augustus tot en met zaterdag 12 augustus in Zagreb voor de tweede achtereenvolgende keer deelneemt aan het internationale Mladen Ramljak Tournament.

  • Feyenoord Onder 19