Fanshop
Fanshop
training%20chelsea-fey-O19-5

Feyenoord Onder 19 messcherp voor Youth League-missie

Feyenoord Onder 19 heeft zich dinsdag op Engelse bodem verder voorbereid op de kraker tegen Chelsea Onder 19. Een dag voor de wedstrijd in de achtste finales van de UEFA Youth League werkte het team op het trainingscomplex van de topclub uit Londen de laatste training af.

Na aankomst op de luchthaven van Londen reisde Feyenoord Onder 19 per bus verder naar Cobham, waar het deze week verblijft en waar de trainingsbasis van Chelsea is gevestigd. Een schitterend, uitgestrekt en modern complex, zo zagen spelers en staf bij aankomst. Een van de perfect onderhouden velden was gereserveerd voor de Rotterdamse talenten, die zodoende onder uitstekende omstandigheden konden toewerken naar de wedstrijd van woensdag.

Trainer Cor Adriaanse zat er kort op tijdens de training, met als doel zijn spelers optimaal gefocust en messcherp te krijgen voor de volgende missie in de UEFA Youth League. Bij winst op Chelsea plaatst Feyenoord Onder 19 zich voor de kwartfinales van het toernooi. Het duel wordt om 19:00 uur plaatselijke tijd (20:00 uur Nederlandse tijd) gespeeld in het EBB Stadium in Aldershot. Alle info vind je hier.

Volg #FeyenoordO19
Feyenoord had de wedstrijd tegen Chelsea graag live uitgezonden, maar dit mag niet op basis van UEFA-reglementen. Uiteraard wordt woensdag wel live verslag gedaan via de officiële social mediakanalen. Mis niets van de verrichtingen van Feyenoord Onder 19 in Europa en volg alles op Twitter en Instagram. Beelden met hoogtepunten van de wedstrijd volgen later woensdagavond of uiterlijk de volgende ochtend.