Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
O18USATeamfoto

Feyenoord Onder 18 goes USA - dag 2

Van 8 tot en met 15 januari verblijft Feyenoord Onder 18 in Orlando (Florida) om deel te nemen aan het Montverde Academy Soccer Tournament. Dag 2 staat in het teken van de wedstrijdvoorbereiding en studie.

Omdat deze week binnen schooltijd valt is er voor de spelers elke dag studietijd ingeruimd. Met de verschillende scholen zijn afspraken gemaakt over het te volgen programma en uit te voeren opdrachten. Zo is Wouter Beukers bezig aan zijn opdracht voor de vakken Communicatie en Talentontwikkeling. "Ik moet daarvoor op zoek naar mogelijkheden om een stage te kunnen volgen," aldus de keeper van Onder 18. "Het is goed te combineren met het trainen en spelen hier, en op deze manier lopen we geen achterstand in het studieprogramma op."


Op Thorbecke worden er deze week toetsen afgenomen. Een aantal toetsen is verzet, en een aantal wordt hier in Orlando gemaakt. Studiecoördinator Rob Kurvers ziet toe op een goed verloop. "Een mooi voorbeeld van hoe topsport en studie naast elkaar kunnen worden toegepast," volgens Kurvers.

Wouter Beukers over zijn studieprogramma deze week zie je hier.