20152016_O16_60x42,9cm_zt

Feyenoord Onder 16 nipt onderuit tegen koploper AZ

Feyenoord Onder 16 is er dinsdagavond niet in geslaagd om koploper AZ pootje te lichten. Op Varkenoord waren de Noord-Hollanders met 0-1 te sterk. Het enige doelpunt van de alles behalve hoogstaande wedstrijd viel na de pauze.

Feyenoord en AZ maakten er in de eerste helft niet bepaald een spectaculaire wedstrijd van. ‘Ik vond dat wij, maar ook AZ, voor rust matig speelden’, vertelde Feyenoord-trainer Edwin de Graaf. ‘Verdedigend stond het bij ons nog aardig, waardoor we weinig kansen weggaven. Aanvallend konden we echter niet veel uitrichten.’

Na rust veranderde dat nauwelijks. De Graaf: ‘Eigenlijk hebben we ook in de tweede helft maar een paar kansjes weggegeven. Helaas scoorden zij na onoplettendheid aan onze kant. Mijn spelers hebben hard gewerkt, maar meer zat er vandaag helaas niet in. Dit seizoen hebben we veel goals te gemakkelijk weggegeven. Dat gaat de laatste weken gelukkig wat beter. Een ander probleem, dat we te weinig scoren, is helaas nog niet verholpen.’

Feyenoord Onder 16 – AZ Onder 16 0-1
54’ 0-1

Opstelling Feyenoord Onder 16: Koorevaar; Loshi, De Kubber (64’ Aslan), Wong-Si-Kwie, Smeulers (68’ Lewis); Geertruida, Kokcu, Huijgen; Van Ewijk (59’ Bibuljica), Kalentjev (69’ Reemst) en Heijberg.