Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fe297f7c8c00a17889fe00684a93d9a9_740_0

Feyenoord OldStars komend seizoen in actie met extra team

Feyenoord OldStars gaat komend seizoen van start met een nieuw team. Vanwege het succesvolle eerste jaar wil Feyenoord nog meer supporters van 55 jaar de kans bieden om wekelijks met elkaar via ‘walking football’ (wandelend voetballen) in beweging te komen.

De nieuwe groep van maximaal van 24 spelers zal wekelijks op woensdagmiddag gaan trainen op de velden van voetbalvereniging LMO, onder de rook van De Kuip. Geïnteresseerde supporters die in het bezit zijn van een seizoenkaart kunnen zich aanmelden via www.feyenoord.nl/OldStars. De minimumleeftijd voor deelname is 55 jaar.

Feyenoord ging ruim een jaar geleden, op 1 juli 2016, van start met Feyenoord OldStars met als doel om oudere supporters in beweging en bij elkaar te brengen. De groep van 24 spelers trainde het afgelopen seizoen wekelijks bij voetbalvereniging DRL en speelde daarnaast diverse oefenwedstrijden en toernooien. Zo kwam het team in actie tijdens het European Legends Tournament in Eindhoven en een toernooi in het Olympisch Stadion in Amsterdam, dat in het teken stond van het 60-jarig bestaan van de Eredivisie. Daarnaast organiseerde Feyenoord zelf diverse toernooien met andere OldStars-teams.

Dankzij hun deelname is de conditie van vrijwel alle OldStars-deelnemers het afgelopen jaar vooruit gegaan, terwijl ze ook sociaal in beweging kwamen. Niet alleen genoten ze van het onderlinge contact, ook zetten ze zich in als waardig ambassadeur van Feyenoord. Zo waren de OldStars onder meer als vrijwilliger betrokken bij de Finaledag van de Feyenoord Street League en het Feyenoord Ouder-Kind Toernooi.

Meer weten over Feyenoord OldStars? Bekijk de video in de videospeler of neem een kijkje op de website van de Feyenoord Foundation